Publicat în book review, books, carte, carti, carti 2016, citit, jurnal de cititor, lectura, literatura, recenzie, Scriitori de azi şi de mâine, top carti

Impresii lectură APRILIE 2016

1612347-1366x768-[DesktopNexus.com]

Am vrut să fac retrospectiva lunii APRILIE de la începutul lunii mai, dar am avut o perioada aglomerată (și încă am) și nu am avut timp. În luna aprilie a acestui an am citit 9 cărți, iar pe două dintre acestea le-am recitit pentru a doua oară. Ordinea lor cronologică este următoarea:

  • Iubiri de altădată – Elizabeth Noble ( Este un roman de dragoste care mi-a plăcut destul de mult și pe care îl recomand dacă vreți să citiți ceva interesant și relaxant.Găsiți recenzia sa AICI.)

iubiri-de-altadata-produs_imagine

  • Rochia aurie – Theo Anghel  ( este un roman extrem de interesant care m-a captivat foarte tare chiar de la primele pagini. Dacă vreți să citiți impresiile mele legate de carte, le găsiți AICI. )

12936505_1203325063020542_2871407888273206852_n

dan-radoiu-povestiri-de-la-marginea-realitatii

  • Lorelei – Ionel Teodoreanu (este un roman de dragoste pe care l-am recitit cu multă plăcere și mă bucur că am făcut-o, pentru că am văzut cu alți ochi cartea acum.Recenzia AICI. )

fotografie-0628

  • Frumuseți monstruoase – Marina Neagu (este un roman fantasy care m-a ținut cu sufletul la gură până la final. Singurul meu regret este că nu are o continuare. Recenzia AICI. )

13007193_1209562385730143_1911012110234098090_n

  • Mite.Bălăuca – Eugen Lovinescu (Cu toții știm că Lovinescu s-a remarcat prin lucrările de critică literară, dar nu mulți știu de acest roman format din două părți. Mi-a plăcut destul de mult și ca să vă rezum ideea cărții, ea se referă la viața lui Eminescu și la viața celor două femei de care a fost fascinat, Mite și Bălăuca (Veronica Micle).

mite-balauca_1_fullsize

  • Marțianul – Andy Weir (Văzusem ecranizarea acestei cărți prin februarie și pot spune că filmul mi-a plăcut mai mult decât cartea. Romanul nu m-a impresionat prea mult și asta pentru că știam acțiunea sa și sunt multe pagini care abundă în informații tehnice și noțiuni legate de chimie, fizică și astronomie.)

bookpic-5-martianul-39442

  • Ceasul fantasmelor – Oliviu Crâznic ( Este vorba despre un alt volum de povestiri fantasy care mi-a plăcut mult de tot. Recenzia AICI. )

oliviu-craznic-ceasul-fantasmelor

  • Mândrie și prejudecată – Jane Austen  (Sunt la a doua lectură a acestei cărți minunate pe care cred că aș mai citi-o de vreun milion de ori. Mi-a plăcut enorm și curând voi reveni cu o recenzie. )

mandrie si prej

Voi ce cărți interesante ați citit în luna aprilie?Ce recomandări aveți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s