Posted in book review, books, carte, carti, carti 2015, carti interesante 2015, citit, jurnal de cititor, lectura, recenzie, Scriitori de azi şi de mâine, top carti

Impresii lectură IULIE 2015

Wallpaper of beautiful girls are reading the books (8)

În luna iulie am avut două examene foarte importante ( trecute cu brio) și nu am avut atât de mult timp de citit. Așa că m-am trezit la jumătatea lui iulie că eu abia citisem Hobbitul și cam atât. Am ales atunci să citesc încă 5 cărți mai scurtuțe și ușurele, gândindu-mă că nu pot apărea pe blog cu o carte citită în iulie. Așa că am citit 6 cărți, în ordine cronologică:

  1. Hobbitul – Tolkien ( Mi-a plăcut destul de mult cartea, deși ultima parte mi s-a părut prea lungă și parcă nu se mai terrmina.

The_Hobbit_An_Unexpected_Journey_poster_Hobbits_749x1109

2. Petrecerea de Halloween – Agatha Christie ( Romanul are la bază două crime și mi-a plăcut mult. Nu uitați că sunt o fană înrăită a romanelor Agatha Christie).

lt2_coperta_08_petrecerea_de_halloween-1

3. Armance – Stendhal ( Un roman care promite si care prezintă o poveste interesantă de dragoste. Mi-a plăcut destul de mult, chiar dacă prima parte mi-a pus nervii la grea încercare).

armance_1_fullsize

4. Am numărul tău – Sophie Kinsella ( Un roman chick lit care este ideal pentru o zi de caniculă.)

am-numarul-tau_1_fullsize

5. Dacă aș rămâne – Gayle Forman ( Întâi am văzut cartea, iar mai apoi filmul. Ambele mi-au plăcut, dar cartea este net superioară.)

daca-as-ramane

6. Bridesmaid Lotto – Rachel Astor ( Un alt roman chick lit, de data aceasta în engleză. Mi-a plăcut și dacă faceți click pe titlu, veți putea citi o mică recenzie.)

booksf

Advertisements

4 thoughts on “Impresii lectură IULIE 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s