Posted in literatura

Cărțile lunii APRILIE 2015

1593785-1366x768-[DesktopNexus.com]

Fiind o lună mai aglomerată pentru mine, nu am reușit în aprilie să citesc atât de mult, dar totuși suficient cât să vă pot recomanda din ce am mai citit eu. Am citi in aprilie 5 cărți, după cum urmează:

  1. Cronica păsării-arc (de Haruki Murakami) – a fost prima mea întâlnire cu acest scriitor japonez și nu pot spune că această carte m-a impresionat. Chiar deloc. Rămâne de văzut probabil la o altă întâlnire cu Murakami.
  2. Educație sentimentală (de Gustave Flaubert) – este un roman drăguț pe care îl recomand cititorilor de literatură clasică. Mi-a plăcut, deși am tras de el zile la rând ca să îl termin.
  3. Europolis (de Jean Bart) – este un roman care mi-a mers la suflet și pe care cu siguranță îl voi recitit în viitor. M-a tulburat profund și pot sa zic că este una dintre cele mai bune cărți citite de când a început 2015.
  4. Cazul Magheru (Mihail Drumeș) – este o altă carte care mi-a plăcut enorm și este în top cărți 2015 care m-au ținut cu sufletul la gură.
  5. Cafeaua neagră (Agatha Christie) – o lectură ușurică, incitantă care m-a făcut să mă îndrăgostesc din nou de Agatha Christie!

2 thoughts on “Cărțile lunii APRILIE 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s