Posted in book review, books, carte, carti, carti 2015, carti interesante 2015, citit, lectura, literatura, recenzie, Scriitori de azi şi de mâine, top carti

Cărțile lunii MARTIE 2015

thumb-350-391393

Din păcate, luna aceasta nu am reușit să citesc câte cărți aș fi vrut, dar pot să spun că numărul de 7 cărți nu se ia de ici, de colo! O scurtă prezentare a cărților citite de mine în martie:

  1. Clopotul – Iris Murdoch ( nu mi-a plăcut atât de mult și mi-a luat mai multe zile ca să înțeleg despre ce este vorba în carte)
  2. Iarna vrajbei noastre  – John Steinbeck  (este o altă carte citită în luna martie și o trec tot pe lista dezamăgirilor literare. Mă așteptam la mai mult decât un roman care practic nu spune nimic interesant.)
  3. Plan diabolic – Rodica Ojog-Brașoveanu (este un roman polițist care mi-a plăcut mult. Ador romanele Rodicăi Ojog-Brașoveanu pentru că reușesc să te țină în suspans până la finalul cărții.
  4. Rebecca – Daphne de Maurier (este un roman extrem de interesant și m-a captivat încă de la primele pagini! Recomand cartea cu mult drag!
  5. Roșu de rubin – Kerstin Gier (este un roman fantasy care face parte din trilogia Culorile dragostei. Sincer, cred că este o carte care prinde bine la vârsta adolescenței. La cei 26 de ani ai mei, nu m-a impresionat în mod deosebit.
  6. Casa spiritelor – Isabel Allende (este un roman drăguț care a reușit până pe la jumătatea cărții să îmi mențină atenția trează, apoi m-a cam pierdut. 
  7. Moarte pe Nil  – Agatha Christie  (este un roman polițist care mi-a plăcut și încă o dată am ajuns la concluzia că tot ce scrie Agatha Christie este remarcabil și interesant de citit!
Advertisements

One thought on “Cărțile lunii MARTIE 2015

  1. O saptamana binecuvantata, cu multa pace si cu bucurie, cu vorbe blande si cu-apreciere, o saptamana doar cu-ntelepciune si cu cantari de slava si marire, Naltate pentru Domnul nostru care ne-a imbracat in marea Lui iubire! O saptamana fara suparare, o saptamana buna, cu-mpliniri! Eu va doresc cu tot ce-i bun si drept, o saptamana plina de veghere, traita-n fiecare zi mai intelept! Amin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s