Publicat în book review, books, carte, carti, carti 2015, carti interesante 2015, citit, lectura, literatura, recenzie, Scriitori de azi şi de mâine, top carti

Cărțile lunii MARTIE 2015

thumb-350-391393

Din păcate, luna aceasta nu am reușit să citesc câte cărți aș fi vrut, dar pot să spun că numărul de 7 cărți nu se ia de ici, de colo! O scurtă prezentare a cărților citite de mine în martie:

  1. Clopotul – Iris Murdoch ( nu mi-a plăcut atât de mult și mi-a luat mai multe zile ca să înțeleg despre ce este vorba în carte)
  2. Iarna vrajbei noastre (John Steinbeck) este o altă carte citită în luna martie și o trec tot pe lista dezamăgirilor literare. Mă așteptam la mai mult decât un roman care practic nu spune nimic interesant.
  3. Plan diabolic (Rodica Ojog-Brașoveanu) este un roman polițist care mi-a plăcut mult. Ador romanele Rodicăi Ojog-Brașoveanu pentru că reușesc să te țină în suspans până la finalul cărții.
  4. Rebecca (Daphne de Maurier) este un roman extrem de interesant și m-a captivat încă de la primele pagini! Recomand cartea cu mult drag!
  5. Roșu de rubin (Kerstin Gier) este un roman fantasy care face parte din trilogia Culorile dragostei. Sincer, cred că este o carte care prinde bine la vârsta adolescenței. La cei 26 de ani ai mei, nu m-a impresionat în mod deosebit.
  6. Casa spiritelor (Isabel Allende) este un roman drăguț care a reușit până pe la jumătatea cărții să îmi mențină atenția trează, apoi m-a cam pierdut. 
  7. Moarte pe Nil (Agatha Christie) este un roman polițist care mi-a plăcut și încă o dată am ajuns la concluzia că tot ce scrie Agatha Christie este remarcabil și interesant de citit!

Un gând despre „Cărțile lunii MARTIE 2015

  1. O saptamana binecuvantata, cu multa pace si cu bucurie, cu vorbe blande si cu-apreciere, o saptamana doar cu-ntelepciune si cu cantari de slava si marire, Naltate pentru Domnul nostru care ne-a imbracat in marea Lui iubire! O saptamana fara suparare, o saptamana buna, cu-mpliniri! Eu va doresc cu tot ce-i bun si drept, o saptamana plina de veghere, traita-n fiecare zi mai intelept! Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s